|  Print  |   Sitemap  |  
Dansk  |  English  |  Deutsch

Innovation

Innovation

Creativity

Creativity

Science

Science

Curiosity

Curiosity

Originality

Originality

Knowledge

Knowledge

Flexibility

Flexibility

Test og rådgivning

MDT udfører forskelligt rådgivningsarbejde. 

Gennem tiden har opgaverne spredt sig over forskellige områder. Der er bl.a. løst designopgaver, udviklet måleudstyr og produktionsudstyr.  

Et godt netværk og en mængde udstyr i eget laboratorium sikrer kort vej fra idé til handling.

 

Testbænk

MDT råder over egne faciliteter til mekanisk kontrol af eksisterende produkter og som et uundværligt redskab i udviklingen af  nye. For at kunne tilbyde kunder let adgang til fakta omkring styrke, stivhed og brudmekaniske detaljer, udføres tests og   rådgivning også ud af huset efter nærmere aftale. Max kapacitet er 3 ton.

   

Flow og miljø

Gennem tiden er der udført en del flow-tekniske undersøgelser af egne og "fremmede" produkter. Eksempelvis undersøgelser omkring trykfald gennem komponenter og materialer. Langt de fleste forsøg foretages med vand eller luft som fluid.

Filosofien for langt de fleste tests er "keep it simple" ...forståelsen af fysikken bag er langt mere betydningsfuld end de sidste decimaler.

 

Klimakammer

MDT råder over et 8 m2  klimakammer, hvor temperatur og luftfugtighed kan kontrolleres (svarende til ekstreme indeklimaforhold hen over året).  

Typisk ledsages testresultaterne af en rapport, hvori testens forløb er beskrevet og en konklusion. I hvor høj grad man ønsker, at konklusionerne tager fat på ”fremtiden” (dvs. forslag til ændringer m.m.) er op til kunden.

 

Lydkammer

I et lyddødt kammer har vi mulighed for at undersøge materialers lyd-egenskaber. 

 

 

Test setup 

Vindtunnel

MDT råder over en lille vindtunnel. Her kan vi teste forskellige overfladers egenskaber ved slid med luftbårne partikler.

 

 

Test setup

 

 

 

 

Tekniske kompetencer hos MDT - overblik

TEST SETUP

 

Lydkammer

Vindtunnel