3D print

Få 3D printet prototyper og designs til blandt andet fremstillingsindustrien og shopfitting.

Vi tilbyder

En kombination af udvikling og produktion. Vores foretrukne måde at arbejde på, er at udvikle og teste i tæt dialog med kunden, for at sikre brugbare produkter til fremtiden.

Stor skala 3D print

Til store, komplekse geometrier og forenkling af samlinger til et sammenhængende design.

3D print i mindre skala

Research & develpment, agile processer, rapid prototyping og end-user dele.

topologi optimering

En teknologi der bliver brugt til at optimere design og reducere vægt og/eller mængden af materialer.

3d laserscanning

Der er ingen grænser for hvor store emner vi kan scanne. Alt på størrelse med biler og opefter kan scannes.

Hvorfor 3D print?

3D printing benytter sig af additiv fremstilling, en banebrydende teknologi, der konstruerer tredimensionelle objekter lag for lag.

Hos MDT, gør vi brug af additiv fremstilling for dens evne til at skabe effektive og tilpassede strukturer ved kun at producere essentielle komponenter for at minimere spild.

Vores interesse vækkes af den alsidighed, der ligger i at skabe komplekse design, genanvende materialer, muliggøre hurtig prototyping og åbne op for uendelige kreative muligheder.

Hvad producerer vi?

Vores produktion strækker sig fra komponenter til vindenergi til museums elementer. Inden for vindenergisektoren 3D printer vi beslag og benytter rapid prototyping til at designe værktøj.

Derudover har vi printet skulpturer og anvender 3D-print til fremstilling af udstillingselementer, på grund af dets egnethed til komplekse strukturer og effektivitet, når det kombineres med vores andre produkter.

Udforsk vores projekter for inspiration. Hvis du har et projekt i tankerne og er usikker på dets printbarhed, tilbyder vi vejledning om muligheder, design og modellering.

materialet

Hos MDT printer vi hovedsageligt med genbrugelig PLA og PBT+.

Vi har faciliteterne til at omdanne gamle prints til nyt printbart materiale, hvilket giver os muligheden for at genanvende vores gamle prototyper og derved minimere vores forbrug.

Andre materialer:

PLA, PETG, Nylon, ABS, ASA, TPU, PBT+

3D prints projekter

Dyk ned i vores portofølje af 3D printede projekter