3D print i mindre skala

Gør koncepter håndgribelige med prototype

3D print i mindre skala

Inden for mindre 3D print, tilbyder vi udvikling og produktion af skræddersyede 3D-print løsninger.
Vi bestræber os på at være den bedste sparringspartner gennem processen, og yder rådgivning omkring formgivning og hjælp med modellering.

Det tilbyder vi:

  • Print af mindre produktionsserier
  • Rapid prototyping
  • Sparring og dialog mellem os og kunden, for at find frem til den bedst mulige løsning
  • Hurtigt reaktionstid, dvs. skabe prototyper tidligt i udviklingsforløbet
  • Hurtig og effektiv fremstilling

3D printede prototyper er et fleksibelt værkstøj, som kan hjælpe med at gøre koncepter håndgribelige. Gennem prototyper forstår vi det overordnede design, og derigennem undersøger vi nye muligheder.

Specifikationer

Vi udskifter kontinuerligt vores 3D printere, for at holde os opdateret på den nyeste teknologi indenfor branchen. Vi huser omkring 12 mindre printere, som kan printe i skalaerne 20x20x18 cm og op til 30x30x60 cm.

Typisk printer vi i;

  • ABS
  • PBT
  • PLA

Dermed kan vi også tilbyde print i forskellige farver ved de små serier.

Rapid Prototyping

Rapid prototyping er ikke en bestemt teknik, men en fremgangsmåde så vi kan teste alt fra brugbarhed, styrke og udseende. Det giver dig mulighed for at gøre koncepter håndgribelige allerede under udviklingsfasen.

Gennem tests af prototyper, kan vi undgå fejl i slutproduktet, og frem for alt skabe en produktion som lever op til den forventede funktion og holdbarhed. Dette gøres gennem hurtig fremstilling af prototyper under udviklingsprocessen, så vi kontinuerligt kan teste og få feedback for at videreudvikle produktet.

Rapid Prototyping

Vi printede løbende prototyper af vores modulære messestands møbel, hvor vi testede funktion, design og holdbarhed.

kontakt mdt A/S

Du er velkomme til at kontakte os via email eller telefon, hvis dig og din virksomhed har brug for en skræddersyet løsning. Vi tilbyder også rådgivning og produktion, hvis I allerede har en idé til et design.

Andre services

Vi tilbyder

Vi er begyndt i højere og højere grad at kombinere vores 3D print, både stor og lille skala, med vores letvægtskonstruktioner og produktion vindenergibranchen. 

3D print

topologi optimering

stor skala 3D print

letvægtskonstruktioner