Stor skala 3D print

Med 3D print kommer en designfrihed, som vi førhen kun har turde drømme om. Hos MDT A/S tilbyder vi nu 3D print i den helt store skala.

Stor skala 3d print

Hos MDT A/S tilbyder vi skræddersyede stor skala 3D print løsninger og designs. Har du et projekt eller blot en ide, hvor stor skala 3D print kan være en løsning, så hjælper vi gerne til med udvikling eller print.
Vores største industrirobot kan printe tredimensionelle emner op til 3x2x1,5 meter.

Hvad kan stor skala 3D print?

3D print giver en designfrihed, som hjælper os med at skabe komplekse designs og geometrier, der kan være udfordrende på mere traditionelle fremstillingsmetoder.

Fordele:

    • Reducerer tiden fra ide til prototype i fuld skala
    • Reducerer produktionstid, pris og materialespild
    • Mulighed for at generere og teste adskillige prototyper
    • Frihed til at design unikke geometrier og skabe skræddersyede produkter

Vores faciliteter

Vores storskala 3D-print faciliteter består af tre store industrirobotter, udstyret med hver deres print hoved. Robotterne kan bevæge sig i seks akser, og dermed kan vi udfordre den mere almindelige printmetode. Kombineret med robotternes størrelse kan vi printe i dimensionerne 3x2x1,5 meter.

Vi printer i forskellige plast materialer, og kan printe både med tråd og granulat. Vi har selv faciliteterne til at genanvende plast.

Hvor vi på de mindre 3D-printere typisk printer i 0,1-0,3 millimeters lagtykkelse, printer de store 3D-printere typisk i 2 til 3 millimeters lagtykkelse, alt afhængig af geometri og holdbarhed.

3D Printet Skibsudstyr

Til en udstilling på Koldinghus, har vi printet flere dele til den nøjagtige kopi af Kongeskibet Dannebrog

kontakt mdt a/s

Du er velkomme til at kontakte os via email eller telefon, hvis dig og din virksomhed har brug for en skræddersyet løsning. Vi tilbyder også rådgivning og produktion, hvis I allerede har en idé til et design.

Andre services

Vi tilbyder

3D print i mindre skala

topologi optimering

Test og Rådgivning

Vindenergi branchen