Cases

Se vores tidligere arbejde

Billund lufthavn

I samarbejde med Shopconcept og Billund Lufthavn er der fremstillet en ”høvlspån/vinge” som overdækker et siddeområde i afgangshallen

Melodi Grand Prix

7 gigantiske letvægtsarme omfavner scenen i et storslået lysshow.

Scenetag

Overdækning til scene. MDT fik denne på flere måder vanskelige opgave på grund af evnen til at levere en meget stiv og let og samtidig meget stærk konstruktion.

Udsmykning til møbelbutik

En meget speciel opgave med organiske former, der understreger de uanede mulligheder der ligger i anvendelsen af PreBeam® profilerne.

Elementer til messestand 1

Opbygning af indgangsparti. Med PreBeam® og kontralaminat fremstilledes dette smukke indgangsparti til en messestand. En superletvægtskonstruktion, hvor der blev sparet på montagetimerne !!!

Elementer til messestand 2

Messestandens totalvægt er kun 630 kg. Ved at vælge denne letvægtsløsning fra MDT, fremfor en mere traditionel opbygning, blev det muligt at reducere antal montagetimer betydeligt, hvilket igen har en positiv indvirkning på totaløkonomien i messedeltagelsen for Bestseller.

Elementer til messestand 3

Komplet messestand fremstillet i PreBeam® og hvid laminat. Standen sendes usamlet, så den let kan transporteres og udførlig samlevejledning medfølger, så den er nem at stille op.

Baldakiner til supermarked

Letvægtsbaldakiner til udsmykning i supermarked – her kommer MDT’s erfaring med letvægtskonstruktioner rigtig til sin ret!

Andre eksempler på baldakiner

Inventar til stormagasin

Spejlsøjle formet af PreBeam®-profiler og beklædt med laminat.

Lyskegler til storcenter

Nytænkning i materialer og form. Med disse asymmetriske kegler er det lykkedes arkitekten på denne opgave at omdanne et ellers kedeligt firkantet hul til et smukt og iøjenfaldende element, der trækker lyset ind på centrets indkøbsgader.

Ved at anvende PreBeam® og laminat er vægten reduceret til ca. 1/5 af en traditionel løsnings vægt, hvilket blandt andet har forkortet montagetiden betydeligt.

Tunnelvæg til museumsprojekt

Fra god idé til godkendt koncept-afprøvning på én uge. En utraditionel opgave, hvor der var brug for en letvægtsløsning med krumme faconer. PreBeam®-profilerne har en grundlæggende fordel, når sådanne konstruktioner skal fremstilles på kort tid. I dette tilfælde skulle den færdige konstruktion leveres inden for én uge.