Kundespecifikke Produkter

Dansk produceret specialløsninger tilpasset hvert enkelt projekt i samarbejde med kunden.

hvad kan vi hjælpe med?

Vi er specialiserede i at hjælpe vores kunder med at omsætte deres visioner til virkelighed, især når det drejer sig om udfordrende vægt og former.

Vores talentfulde team består af både ingeniører og designere, idet vi tror på at forene kreativitet med videnskab. Med vores solide håndværksmæssige baggrund og ingeniørfaglige ekspertise tilbyder vi omfattende rådgivning og løsninger, der strækker sig fra produktion til konstruktion.

Uanset om du står over for et projekt, hvor vægten er afgørende, eller hvis du blot har en skitse eller en idé, så er vi klar til at assistere med at udvikle og producere de nødvendige letvægtsprofiler til dit formål.

Hvor kan vores letvægtskonstruktioner anvendes?

Vores skræddersyede letvægtsprofiler er alsidige og kan bruges i en bred vifte af projekter. De anbefales især, når der er behov for lave vægte, buede former og stærke komponenter. Her er nogle eksempler på de kundespecifikke produkter, vi har skabt:

 

  • Museums udstillinger
  • Scenografi, som sceneudsmykning og scenetag
  • Indretning af messesstande og indkøbscentre
  • Lufthavns interiør

Uanset din idé eller projekttype er vi klar til at samarbejde med dig for at opfylde dine behov og skabe imponerende resultater. Kontakt os i dag for at begynde at realisere din vision.

TV studie

Vores letvægtsprofil, PreBeam®, blev brugt til at skabe rammen om et TVstudie for TV Syd

Kontakt mdt a/s

Kontakt os via e-mail eller telefon,
og vi vil med glæde dele vores erfaring og give feedback på dit projekt.

Andre services

Vi tilbyder

PreBeam®

BeamLine™

3d laserscanner

lyddæmpende produkter