Euroshop 2023

Kunde:  MDT A/S
Projekt:  Messestand til EuroShop 2023
Teknik:  Stor skala 3d print, PreBeam® og lyddæmpende paneler

Til vores messestand ved EuroShop 2023, fremviste vi vores PreBeam® og lyddæmpende paneler integreret i et multifunktionelt møbel. Dertil 3D printede vi en mindre serie af moduler med flere funktioner. 

Stor skala 3d print

Vi printede en mindre collection af moduler til messen. Ideen bag modulerne var, at du kunne fungere til blomsterholdere, opbevaring, bord- og siddeplads.

Modulerne er printet i PLA i vores egne faciliteter, hvor vi selv har muligheden for at knuse eventuelle prototyper og genanvende PLA’en til nyt printbar materiale.

PreBeam® & Lyddæmpning

Vi designede en arbejdsstation til vores messestand, som tager højde for akustikken. Vores PreBeam® løber gennem hele strukturen i bløde kurver, og er er dermed blevet det bærende element i konstruktionen.

Sektionen med tynd krydsfiner, blev en let arbejdsplads med indbygget computer og aftagelig bordplade.
Det mørkerøde forløb langs loftet, er dækket med filt, som tager højde for både akustikken. Forløbet består af flere sektioner, som nemt kan sammensættes, på grund af deres lette vægt, samt uden synlige samlinger.

 

Videoen viser hvordan man kan bruge PreBeam® til produktion. Her har vi lavet  et sammenhængende forløb der fungerer som både bord og lydabsorberende loft.