Varmeledningsevne

MDT udfører forskelligt rådgivningsarbejde. Der er bl.a. løst designopgaver, udviklet måleudstyr og produktionsudstyr.

Test af varmeledningsevne

Termisk konduktivitet er en vigtig egenskab for mange industrier, da det beskriver et materiales evne til at lede varme. Hos MDT A/S tilbyder vi termisk konduktivitetstest på vores faciliteter for at hjælpe vores kunder med at evaluere deres materialers termiske egenskaber. Disse tests er afgørende for applikationer, hvor temperaturen enten skal hurtigt ændres eller holdes på et konstant niveau.

Testopsætningen består af to varmekilder (varm og kold) med materialet placeret imellem, og temperatursensorer er forbundet til hver side. Opsætningen er indkapslet af en beskyttelse, der sikrer, at varmen flyder i en retning, og et dæksel bruges til at isolere opstillingen fra varmetab og minimere kontaktmodstanden mellem hver lag.

 

Vores termiske konduktivitetstest giver hurtige og enkle resultater angående et materiales evne til at overføre eller lede varme. Termisk konduktivitet (𝜆 [𝑊/𝑚2·𝐾]) kan bestemmes ved hjælp af en metode kaldet steady-state, som er baseret på en etableret temperaturforskel, der ikke ændrer sig over tid.

Sidder du med spørgsmål angående vores testudstyr eller en eventuel forespørgsel på tests?

Andre services

Vi tilbyder

Testbænk

Klimakammer

lydkammer

3D print