Udmattelsestest (Hippo)

MDT udfører forskelligt rådgivningsarbejde. Der er bl.a. løst designopgaver, udviklet måleudstyr og produktionsudstyr.

Rotating Fatigue Test

Rotationsudmattelsesprøven blev udviklet af MDT A/S for at karakterisere materialeegenskaber såsom dynamisk fejl på kort tid. Prøven simulerer opførslen af en uddragende bjælke, hvor kræfter kan belastes på spidsen af en prøve, der tillader karakteriseringen af bøjningspåvirkninger og udmatningssvigt af en prøve. Den kan også bruges til at bestemme egnetheden af udvalgte fastgørelsesmidler (såsom skruer, bolte, lim og tape) til anvendelser, hvor cyklisk udtrætning er en dominerende forekomst.

Denne metode kan anvendes til flere formål, såsom at analysere den dynamiske udtrætning af forskellige komponenter, herunder bilantenner, vindmølleblade, støttematerialer og solpaneler.

Opsætningen tillader analysen af prøver med dimensioner op til 110 cm i længden og 40 cm i bredden, afhængigt af prøvens struktur.

Derudover kan belastningen i den frie ende øges og konfigureres i overensstemmelse med prøvens virkelige anvendelse, hvilket giver værdifulde indsigter i dens præstation og holdbarhed.

Har du spørgsmål angående vores testudstyr eller en eventuel forespørgsel på tests, så er du velkommen til at sende en email eller ringe til os.

Andre services

Vi tilbyder

lydkammer

vindtunnel

testbænk

3D print